Mar 17, 2018, 11:04 PM

:) # 

  Poetry
267 0 0

рееш се небрежно из тълпата
в мислите с един въпрос
що е телепатия
има ли Айнщайн и в туй нос

 

чувала си от познати
че било като любовта
прошепнеш го на вятъра
а на мъжо му излиза през носа 

 

или е някое ново настроение
неизпитвано до сега
вълшебно опиянение
като сън в лятна мъгла

 

най вече е приложна магия
не може да е по просто от това
включваш телевизора
и половинката започва да бърше праха 

 

неизследвана наука
помислиш си нещо и хоп
ефектът на пеперудата
заминал е в другия джоб 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??