Jul 11, 2007, 9:53 AM

* * * 

  Poetry
382 0 1
               На Ники

Щастлив ли си сега със нея?
С какво е повече от мен?
Дали звездите може да превърне
в слънце и от сълзите да направи
океан?

Знам, не мога да те върна и болката
отвътре ме убива.
Сърцето си в ръцете ти поставих,
а ти го смачка без капка жал.
В душата ми празнува самотата.
Щастлив ли си... дано!

Поне спомни си някога за мен.
Спомни си колко много те обичах
и колко пъти с други те делях...
Спомни си!

© Алекс Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасен стих!
    Много тъга извира от твоите стихове...
    Поздрав, мила!!!
Random works
: ??:??