Apr 5, 2012, 3:21 PM

* * * 

  Poetry » Other
498 0 0

Слабо високо човече,

със замислени тъмни очи,

до късно стоейки вечер,

мислейки си над кой да бди.

 

Колелото бе негов другар,

със него скиташе на различни места,

превърнал се във приятеля стар,

показвайки му безкрайността.

 

Приятели той не намери,

къде греши така и не разбра,

останаха му  двама-трима братя смели,

но истинска жена до него не се добра.

 

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??