Apr 8, 2018, 1:26 AM

**** 

  Poetry » Love
355 0 0

Единственото, което ще 

остане от теб, са снимките,

спомените и дрехи, ухаещи

на теб.

Винаги ще си те спомням,

където и  да отида споменът

за теб, винаги ще е в сърцето 

ми.

 

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??