Sep 23, 2022, 11:00 AM

50-ти юбилей 

  Poetry » Free verse
193 0 1

Да си на 50 не е лесно,                  

но пък е доста интересно.        

Трябва да обичаш и след деца и внуци ти да тичаш.       

 Твоята грижа прави теб значима и

затова ний обичаме тази дама- мама!                                

Желаем на тази мадама още дълги години обич тя да дава,

сили да има поне за десетима. 

© Петрозара Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??