Jun 10, 2019, 10:03 PM

*****() $& 

  Poetry
233 1 0

кажи ми нещо, не мълчи

виждаш как потъвам

от плитчините ме измъкни

без теб не мога да плувам

 

очите още пълни са с вода

бурята в сърцето е огромна

завихря цялата доброта

страстта също е бездомна

 

докосни ме, нека огънят се разгори

да политнем във висините

настрой ме, нотички по мен свири

нека въздухът пращи между искрите

 

ще ти прошепна крещейки аз тогаз

не се страхувам от промяна

ще плувам с теб до сетния си час

звездите ще облизват усмивката засмяна 

 

ще се гмурнем в най - дълбокия живот

щастие и радост ще се реят сред мечтите

празнотата ще е като изгубилия се кивот

обичам те, симфония от върхове със сняг покрити

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??