Apr 21, 2010, 6:46 AM

* * * 

  Poetry
648 0 1

Бих го обичала,
бих го обичала
вечно,
бих живяла само за него
и смъртта си на него
бих посветила.
Ще свия гнездо като
птица в небето,
звезден прашец бих
му постлала
и сърцето, душата си
за една негова целувка
бих дала.
Защото смисълът
да живея е самият
живот, а как да
живея без любов,
без самия живот.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??