Jun 11, 2008, 9:55 AM

.............. 

  Poetry » Other
639 0 0
 

едни очи лъчисти светли

едни прегръдни изживяни 

обич търсех и разбрах

че живота пропилях

и давах аз без ред на всеки мил

"поет" частица щастие тъга

дори и малко самота

 

 

и думи сипеха красиви

с очи нежни и сълзливи

и искаха от мене любовта

и щастие и топлина

но никой не запита моето сърце

дали любов ще му даде

и дали е в него тя

или е поредната игра

 

 

нима виновно е моето сърце

че разбито   било е до парче

и никога не ще се съедини

любовта на друг то да дари

 

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??