May 17, 2008, 10:36 PM  

... 

  Poetry » Love
878 0 7

Звънна зима засмяна
на комина в лилавия дим.
Зъзнат облаци по пижама,
пее вятърът припев любим.
Ситни стъпки преплитам със твойте
и чертая пътеки към теб.
Тихо спускат се в нас хоризонти
и изгрява щастливо небе.

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??