Jul 30, 2010, 9:34 PM

* * * 

  Poetry » Other
410 0 0

Да спра дъжда не мога, но сълзите си ще скрия...

Да преборя огъня не мога, но болката в сърцето ще затрия...

И както аз сега се сривам - и тази болка ще умре...

Тогава ще съм силна и никой няма да ме спре...

© Лилия Манова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??