Oct 8, 2011, 9:11 PM

* * * 

  Poetry » East forms
1161 0 11



нощта издъхва    


лъч прорязва зората


ражда се денят

 

 

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??