Apr 1, 2015, 1:18 AM

  Poetry
427 0 0

Нежни слова Тихи Заглъхнали

Нощ пуста Трепетлива

Ръце протегнати Слаби Изсъхнали

Усмивка немощна Плашлива

 

Тъжни очи Дълбоки Замислени

Мечта невинна Спотаена

Чувства за жалост измислени

Земята е черна Пръстта - студена

© Атанас Панчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??