Nov 18, 2017, 10:39 AM

**** 

  Poetry » Love
378 0 1

Мрачна е нощта,

когато те видях.

Тъжен е и денят,

тъжен си и ти

 

И лъч надежда 

ни огря. И ти се 

появи, сред тези

лъчи.

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??