May 25, 2010, 11:27 AM

* * * 

  Poetry
454 0 5


Плача постоянно

за всичко,

изплъзнало се

изведнъж

между пръстите.

Забравено пиано,

самотно,

сънува нотите

с копнеж,

затиснат в клавишите.

Чернее минорно,

безропотно

чака чувствата, мечтите

във водовъртеж

да облеят с светла музика очите...

 

 


http://www.youtube.com/watch?v=nT7_IZPHHb0&feature=related

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??