Sep 13, 2007, 1:40 PM

* * * 

  Poetry
692 0 3
 

Казват, че живота

разходка е около гроба...

Но аз все питам се: защо

такива песимисти сте, за Бога?!


Мислете си за чудеса!

За красотите във живота...

Забравете за смъртта,

поне за миг я оставете на страна!


Казват още, че живота

игра на шах е - бели, черни дни

редуват се и чакат -

все някога и другият ще победи...


Пътеките в живота са различни.

Най-хубавата ти си избери!

Върви по нея, но недей да тичаш,

защото паднеш ли, знай, много ще боли!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??