Jun 23, 2010, 8:09 PM

*** 

  Poetry » Love
589 0 2

Като снега ще дойда –

бяла, чиста,

с изгряващи очи,

в които има красота

ведно със милион звезди,

защото ти си ме поискал...

Като гълъб

с клонка от маслина

ще прелетя небето – бяла,

над реки, планини и долини,

над нашия копнеж,

над нашето начало!

Ще бъда в бяло

като нежна мечта,

която в утро се разплисква.

Като жена

от плът ще дойда

и аз ще бъда „Тя”,

защото... страшно много

си ме искал!

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??