С живота ми е свършено, ала личи ли,
все същата съм си като преди,
усмивката я няма от години
и за какво ли на лицето да стои,
не, няма смисъл още да живея,
да страдам и да ме боли,
някой с любов да ме дари копнея
и да се сбъднат моите мечти.
© Ника All rights reserved.
На 14 животът не свършва, а започва и има смисъл да го живееш.
Разбира се, че ще те дари някой с любов! Трябва само да повярваш.
Усмихни се и не обръщай внимание на оценките. Пиши заради себе си.