Jun 24, 2007, 6:18 AM

* * * 

  Poetry
480 0 1
Каква глупачка съм била!
Ти казваше, че съм единствена -
отговарях с насмешка: "Нима?".
Казваше, че в мен виждаш любовта -
отвръщах ти с прословутата си ирония.
А сега съм само една глупачка,
която си мисли, че може да промени нещата...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не ,не си глупачка,а просто влюбено момиче!Така постъпват повечето жени!
    Само урокът извлечи,и повече не се вини!
Random works
: ??:??