Oct 6, 2010, 12:31 PM

*** 

  Poetry
497 0 2

*** 

Години, поспрете!

Аз още не съм ви живяла.

Така неусетно,

във линия шеметно бяла,

отива си влакът

на моята младост –

печална

и синя.

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??