Apr 22, 2009, 5:49 PM

*** 

  Poetry » White poetry
589 0 0

Ти отгледа ме съвсем сама

без подкрепа на мъжка ръка...

Беше и мъж, и жена,

и много оценявам го това!

Опитах да ти се отблагодаря,

но ти така не го разбра...

Жестовете ми не оцени

и сърцето ми се натъжи.

Бях послушна и добра,

бях най-мила дъщеря...

но и веднъж дори

не показа, че се гордееш с мене ти

и мечтите ми не оцени...

 

 

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??