опитах се,
опарих се
и заболя...
прогледнах за кои ли сетен път
в мъглата на съдбата,
насилвах се,
и страдах,
и пропадах във дъното на собствения ад...
протегнах длан
за прошка на моето си АЗ
............
получих Каиновски удар.
и пак започнах...
опитах се,
опарих се,
НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!
© Калина Стефанова All rights reserved.
Отсече ме...
и я втасах!
Хич нищо се не види,
мамка му...
в мъглата.
Така де,
няма да се пънкам -
и да се кокоря,
пак трапа ще улуча.
Дано пък, да не случа
на някоя мецана
с протегнати "протези"
в невиделото!
======
И аз получих...
ала къч отдзадзе -
магарето ме изненада.
И пак започнах
да сека дървата -
в гората...
не се опарих!
Слава Богу,
горскио си похъркваше!