Jul 4, 2018, 1:52 PM

) 8 ( 

  Poetry
208 0 0

общо взето скучен футболен мач
балеринки си подават напред назад
от дъжд на вятър по едно па дьо дьо
и се льопнат на земята като думичка свършваща на о

 

уж на терена да забавляват
а те модни прически украсяват
тонове гел изливат по главите
и като моделки си гримират очите

 

иначе много обичат да се целуват
прегръщат, бутат и ревнуват
екипите им моден джус
все едно са на мис мокра фланелка конкурс

 

дефилират по тревата доста смело
но да се затичат не е умело
че камерата няма да улови
татуировките по пръстите на техните ръки

 

и за награда взимат милиони
затуй че могат да хукат като шампиони
а затова, че с бездейната игра разплакват децата
хич не дреме на вакуума им в главата 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??