Apr 16, 2008, 12:38 PM

* * * 

  Poetry » Love
473 0 7

Надявам се отново да те срещна
там, на онзи стар площад,
да те прегърна лудо и горещо
да впия устни в твойте аз.

 

Ще извикам силно твойто име,
ако очите ми не те съзрат,
Ще ме чуеш, знам, дори едва
да го прошепна, като на инат.

 

Ще се втурна от далеч, не ми и пука
какво ще си помислят другите за нас.
Нали не си забравил, че от тука
нещо случи се в онзи късен час?!

 

Ще те прегърна - толкова те чаках!
Ще падна в твоите нозе
и ще извикам силно, всички да ме чуят:
Обичам те от все сърце!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??