Apr 29, 2012, 1:02 AM

* * * 

  Poetry
582 0 4

Ти ще ме чакаш, знам - ще мине време празно,

ще се изострят възприятия и стръвни рани.

Но купища въпроси ще измрат в зачатие,

щом бентове се срутят и изплуват дънни - тайните...

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??