Jun 24, 2009, 8:26 PM

* * * 

  Poetry
813 0 7

Ти искаш стих на теб да посветя.

Аз също искам много да ти пиша...

Да можех, всички хубави неща

бих сбрала, бъдещето твое да закича.

 

Дарила бих те първо с младостта,

да бъдеш вечно млад, дори във бяла зима,

бих сбрала най-уханните цветя,

на пролетта дъха в живота ти да има.

 

Дарила бих те с щастие и обич -

дори в годините на твойта зряла есен

приятел скъп да имаш и да може

животът ти да бъде чудна песен.

 

Да бях фея или вълшебница добра,

да притежавах силата на обичта голяма,

премахнала бих от сърцето ти скръбта -

нещастие и скръб в живота ти да няма.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??