Jan 21, 2008, 11:34 AM

* * * 

  Poetry » Love
1058 0 12

След време ще се търсим само в мислите,

защото мъртво ще е всичко друго.

Напразно ли си изхабихме силите,

та вече и не вярваме на чудо!

 

След много време само тебе аз ще помня -

останалото - черен фон без сянка.

И спомените ти като от стара стомна

отпивам. И към свидната осанка

 

се връщам и отново сякаш с теб се сливам,

а времето объркано е спряло...

Целувам те като насън и се откъсвам

от спомена за топлото ти тяло...

© Марин Ташков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??