Aug 21, 2011, 10:34 AM

*** 

  Poetry
640 0 15

Влача отчаяно

мисли и чувства –

кървави дрипи

през Ада на времето!

Бързам за никъде,

очаквам нищото –

глътка мираж и...

Пак понеделник e!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??