Aug 3, 2013, 10:09 PM

* * * 

  Poetry » Love
324 0 0

      Разочарование

 

Любовно разочарование ти ми причини,

неизгоден сценарий за мен съчини,

моето негодувание

не е просто отрицание,

а духовно стенание,

а то би се превърнало в романтично обещание,

ако бях прочела в очите ти истинско любовно желание.

Дали на мъка ще ме обречеш

или до край във връзка ще се раздадеш,

ако искаш - нашият любовен пасианс ще се подреди,

съдбата най-щастливите мигове

ще ни отреди!!!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??