Nov 26, 2019, 11:52 PM

*****%=_**** 

  Poetry
376 0 2

танцуваха тази вечер под звездите
а градът бе плувнал в светлина
момче и момиче следващи мечтите
къпеха се в прегръдката на любовта

 

от съседното кафе звучеше музика красива
импровизации на танго с джаз
а те гушнали се мълчаливо
следваха стъпките сред прашния пейзаж

 

саксофонът им припяваше романтично
пианото го допълваше със своята страст
млечният път светеше различно
нощта бе мюзикъл за всички нас

 

нотите утихнаха накрая
дъждът разгони сутрешната мараня
а те поеха към града от рая
и усмихнати шляпаха в калта
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??