Jun 25, 2011, 5:00 PM

* * * 

  Poetry » Love
419 0 0

Пак останах сама, 
да търся среда в любовта.
Обгърната в мрака, 
стоя и чакам нощта.
Нощта не идва,
а сърцето изгаря.
Душата кърви и
чака да се върнеш ти.
Вечните мъгли прикриват безброй сълзи
и искам да си до мен сега, 
да не нараняваш моята невинна душа.

© Вероника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??