И там, в тъмна нощ - греховна!
Лунната светлина играе по поляна.
И роза там от срам обърната стои.
Цялата гора будна е, нали?!
Там, скрити сред дърветата,
две тела любовни думи шептят,
но без глас!!!
Впити едно в друго, извисяват
се към нощния небосвод.
Сред облаци история творят,
но повалени от реалността
те във сълзи горят!!!
...
© Апокалиптикс А All rights reserved.