Mar 31, 2007, 1:05 PM

* * * 

  Poetry
571 0 2

Кое е това, което казват, че Бог е сътворил?
Кое е това, което лъжат, че Дявола е променил?
Кое е това, което ни радва, за което всички ни обичат?
Кое е това, красивото, истинското, желаното?
Кое е то?
Понякога ни изоставя.
Но ако сме хора, винаги се връща.
Кое е?
Не се знае. Всеки си има свои догадки.
За мен е доброто в сърцето.
За други е любовта.
За трети - желанието.
И т.н...
А за вас какво е?

© Мария Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина,много догадки има.Аз не мога да определя какво е.Всичко хубаво,може би...
  • Много хубаво написано,да ти кажа.Но не ми прилича много на стихотворение...Нищо.За мен това е любовта.Поздрав,продължавай в същия дух!
Random works
: ??:??