Sep 26, 2008, 3:15 PM

* * * 

  Poetry » Love
754 0 2

 

Вече не съм онова малко,

сладко и безгрижно момиченце!

Сега съм жена, но тъжна

и безгранично влюбена в теб.

 

Защо се влюбих? Защо ли?

Защо точно ти? Кажи сърце, кажи?

Знам, че не съм красавица,

но и аз трябва да получа своята лъжа.

 

Влюбен си и ти,

пределно ми е ясно,

но не във мен,

а в приятелка добра.

 

Отивам си далеч от тебе

и приятелката ми добра,

защото всичко е така жестоко

и няма повече да издържа!

© Иф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • като за първи път се надявам да ви хареса!.........следващия път път се надявам да стане по-хубаво!
  • Макар и банално ми харса... тъжно!
Random works
: ??:??