Apr 17, 2018, 9:33 PM  

... 

  Poetry » Free verse, Other
433 1 2

 

 

 

Тя е щастлива сред странни птици,
сред хора не можещи да летят.
И не се уморява край тях да прелита,
в душата и следа да оставят.

А те вместо до лудост да обичат,
могат до съвършенство да
наранят.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??