Sep 13, 2019, 1:05 AM

*** 

  Poetry » Love
365 1 3

Умира старата китара,

захвърлена във прашен ъгъл,

душата й, не е във нея вече…

Зная!

Отдавна тя самотна скита,

отдавна своята песен е изпяла.

Лети самотна днес душата

понесена от тайнствен вятър,

който през облаците,

към звездите пак я води

да търси теб, да има теб

и да се слее със твоята душа…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??