Dec 26, 2011, 1:36 AM

А аз дори не съм разбрала кога ме е помилвал... 

  Poetry » Love
435 0 2

Toзи вятър на тебе колко прилича -

понякога идва изведнъж, без обяснения,

друг път с предизвестие или закъснения.

Ала понякога!

Понякога е буен, с егоистична показност на сила,

понякога е всеотдаен с тиха нежност. 

Понякога след себе си оставя тежки разрухи и болезнени спомени...

Понякога си тръгва още по-неусетно от появата си...

А аз дори не съм разбрала.

 

 

1 юли 2011 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не съм разбрала кога си е тръгнал
    Благодаря за оценката! Весела Коледа и Щастлива Нова Година и на тебе!
Random works
: ??:??