May 25, 2008, 1:30 AM

А бяхме... 

  Poetry
508 0 1
 

А бяхме

и щяхме,

но друг път поехме...

Желахме,

мечтахме,

а нищо не взехме...

 

Щом имахме,

давахме,

обич раздавахме...

 

Но, уви, си останахме празни...

 

Щом можехме,

правехме,

от себе си крадохме...

 

Но, уви, не получихме нищо...

 

...................................................

 

Наивни фантазьори...

Пътят дори не е наполовин изминат!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Божественото е в даването...
    и душата ти винаги е пълна...
    много ме хареса това себераздаване...
    с обич, Лили.
Random works
: ??:??