Аз и ти така да не си подхождаме.
Аз и моята поетична любов,
ти и твоята прозаична душа.
Моето име започва с "И"
Толкова красива буква, която значи съюз.
Съюз между мен И теб (можеше/можехме).
И твоето име, което съдържа думите любов и мир. Между които също има И.
Но толкова непознати думи за теб.
А как можехме да сме аз И ти.
А сега сме само аз без ти и ти без аз.
Колко много исках да сме аз И ти.
Колко много заобичах думите в твоето име.
И колко бързо ти ги откъсна от мен и ги зарови далеч.
Сега останахме само аз И.
Аз И кой?
© Iliyana Nikolova All rights reserved.