Aug 25, 2013, 5:26 PM

... а след това, целувай ме 

  Poetry
743 0 0

... а след това, целувай ме! 

Целувай и ме отведи там,
където не е нужно да затваряш очи.

С широко отворени очи...

Наблюдавай ме.

Виж как летя и се приземявам!

(Да...!)

... а след това, целувай ме! 

Целувай и ме отведи там, където не е нужно да затваряш очи.

С широко отворени очи...

Прегръщай ме.

Усети трепета на всяка част!

(Ъх..)

... а след това, целувай ме!
В тъмната нощ, слънцето да изгрее...
Разливай чувствата си по мен,
по глътки, бавно ще ги пия!

А сега целувай...

Остават броени минути.

Като Пепеляшка ще избягам... 

Навярно с рошава коса, но...

пантофката ще превърна в спомен!
А ти...
Затвори очи.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??