Jan 18, 2008, 8:35 AM

А споменът за теб трепери... 

  Poetry » Love
1085 0 35

Да бъда твоя синеока

и светла обич исках.

Към тебе литнах нависоко,

а бил си ти на ниско...

 

Разминахме се безнадеждно.

И никой не отстъпи.

Боли от недарена нежност

и от убита тръпка...

 

А споменът за теб трепери

като врабче през зима.

Ще трябва май да му намеря

трохи - да не загине...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??