Болезнено усещам липсата ти,
а ти нищо Не подозираш?!
Непрекъснато бягам в мислите си,
за да мога да ти се наслаждавам,
а ти нищо Не подозираш?!
Неволно пътувам в спомените си,
за да мога отново да те докосна,
а ти нищо Не подозираш?!
Имам Обич за Теб в огромни количества,
само това дано Да подозираш?!
© Виолет Гаджева All rights reserved.