May 30, 2018, 12:41 PM

А ти ще четеш ли? 

  Poetry » Love
1044 5 1

Дали когато си отида,
други ще обичаш?
Или болката ще те засипва
от книгите, които аз изписах?

 

Задето си обичала такъв,
дали ще съжаляваш?
Сълзите ще напират всеки път,
а стиховете вместо мене ще говорят!

 

Ще се чудиш, ще се питаш –
Как можах така да скрия?!
Сили отнякъде дали ще събереш
историята да прочетеш до края?

 

За нас и любовта
дано успееш да ме разбереш.
А някой ден, когато си замина –
дали тогава още ще четеш?

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??