30.05.2018 г., 12:41 ч.

А ти ще четеш ли? 

  Поезия » Любовна
1024 5 1

Дали когато си отида,
други ще обичаш?
Или болката ще те засипва
от книгите, които аз изписах?

 

Задето си обичала такъв,
дали ще съжаляваш?
Сълзите ще напират всеки път,
а стиховете вместо мене ще говорят!

 

Ще се чудиш, ще се питаш –
Как можах така да скрия?!
Сили отнякъде дали ще събереш
историята да прочетеш до края?

 

За нас и любовта
дано успееш да ме разбереш.
А някой ден, когато си замина –
дали тогава още ще четеш?

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??