Mar 4, 2014, 9:14 PM

А тя я има 

  Poetry » Love
437 0 0

Сърцето те разбра, приятелко добра.

Сърцето се усмихна рано сутринта.

Благодарение на теб.

Душичка си и си добра жена,

жена красива, която търси любовта.

Заслужаваш я, мило заслужаваш да бъдеш

най-щастливата и влюбена жена.

А тя я има, има я на нашата земя.

Има я, за да накара две сродни души

да заживеят в един по-хубав свят.

Само трябва да се открият.

Не се отказвай, приятелко, а намери пътеката,

която ще те отведе до твоята сродна душа.

Ще те отведе до любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??