Aug 6, 2015, 1:20 PM

А я 

  Poetry » Love
720 0 1

Как искам мислите ти да уловя,
като с паяжина нежна пеперуда, 
или като хищник жертвата в нощта.

Как искам чувствата ти да усетя,
като след топъл летен дъжд - дъга,
или като дебела пролетна слана.

Как искам душата ти да разгадая,
като усмивка детска и харизматична,
или отровна, като пепел вулканична.

Накарай ме над облаците да летя,
или разбий ме в твърдата скала...
Кой съм аз, защо съм - кога ще разбера?

© Лъчезар Геловски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • „Как искам мислите ти да уловя
    ...
    Кой съм аз, защо съм - кога ще разбера?“

    Когато започнеш да търсиш в твоите мисли - чуждите ще си останат неразгадаеми, колкото и да опитваш с тях Хубаво стихотворение
Random works
: ??:??