Уморена съм, либе, заспива ми се
в ръцете ти топли и нежни.
Натежават клепачите, погали ме,
махни от косите ми скрежа.
Изтощена съм, либе, почива ми се
на твоето ласкаво рамо.
Тъжна съм, либе, обича ми се,
прегърни ме с душа и със тяло.
Дълго гали ме, не позволявай
сняг да натрупа в косите ми, либе.
Силно прегръщай, не отмалявай,
премръзнах, либе, стопли ме...
28.09.2018г
© Ива ВалМан All rights reserved.