29.09.2018 г., 0:37 ч.  

*** 

  Поезия » Любовна
454 0 2

Уморена съм, либе, заспива ми се

в ръцете ти топли и нежни.

Натежават клепачите, погали ме,

махни от косите ми скрежа.

 

Изтощена съм, либе, почива ми се

на твоето ласкаво рамо.

Тъжна съм, либе, обича ми се,

прегърни ме с душа и със тяло.

 

Дълго гали ме, не позволявай

сняг да натрупа в косите ми, либе.

Силно прегръщай, не отмалявай,

премръзнах, либе, стопли ме...

 

28.09.2018г

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • Много ми хареса, ИВ! А формата, в която си избрала да предадеш чувствата на лирическата допълнително подсилва внушението. Поздравления!
Предложения
: ??:??