Jul 8, 2016, 1:13 PM

*** 

  Poetry
916 1 2

нота
дошла от пиано
на тъжен композитор
недоизживял любовта си
***
стрелки на часовник
отмервайки секунди
които не прекарвам
с теб

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??