Nov 30, 2018, 10:03 AM

*** 

  Poetry » Love
586 1 0

Не знам кое бе първо:

сънувах те и се събудих

или това,

че щом очи отворих,

у мене мисълта за теб

се породи веднага...

 

По-странното е друго:

във този миг ми позвъни,

за да ми кажеш,

че ще бъде утрото добро...

 

28 ноември 2018

8,30

Пловдив

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??