May 17, 2011, 10:30 AM

* * * 

  Poetry » Love
430 0 0
* * *

Лута се сърцето...
Нощта навън е толкова безумна!
Скита се сиротно и клето,
пожар ли е, да лумне...

Това ли е мигът,
толкова болезнен и изпит?!
Чувствата ти за мен сега са кът.
Достигат до своя фалит...


24.04.2004 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??